26.03/27.03. rezultati

26.03/27.03. rezultati

Još jedan sportski vikend je iza nas…..

 

SENIORI:

NK DINAMO (O) – NK STRAŽA = 1:1

U čvrstoj i teškoj utakmici odnosimo bod. Okrećemo se sljedećem kolu i gostovanju u Slunju gdje ćemo nastojati uzeti sva tri boda!

 

JUNIORI:

NK DINAMO (O)  – NK Bubamara = 3:3

U napetoj utakmici od samog početka, pomalo s(p)retno odnosimo bod nabrijanom protivniku! Pohvale Tomi Kalaju na prvom hatt-tricku ove sezone!

 

STARIJI PIONIRI:

NK Studentski grad – NK DINAMO (O) = 1:3

Naši stariji pioniri nastavljaju s odličnim rezultatima. Ovaj vikend su gostovali kod četvrtoplasirane ekipe NK Studentski grad te uzeli sva tri boda rezultatom 1:3. Čestitke igračima i treneru na disciplini te nas veseli činjnica kako smo s ovom pobjedom očvrsnuli visoko treće mjesto na tablici!

 

MLAĐI PIONIRI:

NK DINAMO (O) – NK Podsused = 0:1

U zadnje dvije minute gosti postižu pogodak te i više nego sretni odlaze doma s tri boda. Bez obzira na rezultat – napredak se vidi te uzdignute glave nastavljamo vrijedno i marljivo trenirati!

 

LIMAČI:

NK DINAMO (O) – NK Botinec = 2:1

Pali su vodeći! U čvrstoj, napetoj i prije svega zanimljivoj utakmici za sve prisutne, David je srušio Golijata te naši mališani odnose sva tri boda. Čestitamo protivniku na odličnoj igri a našim lavovima želimo da borbenost iz ove utakmice prenesu u svaku sljedeću.

 

ZAGIĆI:

NK DINAMO (O) – NK Devetka = 1:2

U goste nam je došla vodeća ekipa na ljestvici. U velikoj borbi ostajemo nažalost bez bodova. Možemo biti zadovoljni s činjenicom da naši mališani nisu odustali ni nakon 0:2 te s puno optimizma ulazimo dalje u borbu za vrh tablice!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter