VIKEND ZVAN – POBJEDA

VIKEND ZVAN – POBJEDA

Svakim danom, svakim treningom, svakom utakmicom sve više napredujemo….:D

Čestitke svim plavim lavicama i lavovima na odlično odigranim tekmama za vikend.

 

LAVIĆI:

NK DINAMO (O) – NK Jarun – 3:1

Naši najmanji predškolski lavići u uzbudljivoj i radosnoj utakmici pobjedili su vršnjake iz jake škole nogometa NK Jarun.

Važnije od pobjede klinci su pokazali volju i srčanost – odlike pravih plavih lavova Obreža, a našim roditeljima velika pohvali na podršci sa tribina.

 

ZAGIĆI:

NK DINAMO (O) – NK Šparta Zagreb – 7:1

Naši najmlađi natjecatelji u ZNS ligama došli su do svoje prve pobjede u drugoj polusezoni te s velikim trudom i željom za napretkom razveselili sve gledatelje lijepim potezima i golovima.

 

LIMAČI:

NK DINAMO (O) – NK Zagreb 041 – 5:1

Zabavna i napeta utakmica otišla je u korist naših limača koji su zajedno s vršnjacima Zagreba priredili lijepu nogometnu priredbu svim prisutnim roditeljima i trenerima.

 

MLAĐI PIONIRI:

NK DINAMO (O) – NK Brezovica – 1:6

S obzirom da su naši pioniri zapravo početnici u natjecanju i aktivni u treniranju tek pola godine – zahvalni smo sportskim susjedima što su nam iskazali veliko poštovanje igrajući sa kompletnom najjačom momčadi prve postave koja igra više lige.

To nam je samo dodatni znak i motivacija da smo na dobrom razvojnom putu igranja nogometa te da nas protivnici počinju maksimalno respektirati.

 

STARIJI PIONIRI:

NK Polet Sv. Klara – NK DINAMO (O) – 1:5

Nakon 0:0 na poluvremenu te primljenog pogotka sredinom drugog poluvremena, naši dečki su pokazali karakter i odlučnost te dominatno priveli utakmicu kraju te pokazali zašto se nalaze među najbolje tri ekipe u ligi.

 

JUNIORI:

NK DINAMO (O) – NK Botinec – 7:1

Od samog starta dečki su pokazali tko je gazda na terenu te s vrlo visokih 7:1 upisali nova vrijedna tri boda u borbi za vrh tablice!

 

SENIORI:

NK DINAMO (O) – NK Blato – 1:0

Po teškim i kišnim uvjetima u napetoj derbi utakmici protiv susjeda iz Blata, upisali smo nova tri boda te povećali prednost nad drugoplasiranom ekipom na čak 10 bodova razlike te s puno optimizma ulazimo u drugo razdoblje prve polusezone!

 

BRAVO SVIMA!

#samoDinamoO

#plaviLavovi

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter