UTAKMICE SVIH KATEGORIJA – 14/15.5

UTAKMICE SVIH KATEGORIJA – 14/15.5

Završeno je još jedno nogometno kolo te vam ovom prilikom prenosimo rezultate našeg kluba.

 

SENIORI:

NK Polet (SK) – NK DINAMO (O) = 0:0

Čvrsta i tvrda utakmica s obje strane donosi nam jedan bod 5 kola prije kraja prvenstva s malenim žalom da smo mogli više. I dalje smo na sigurnoj, vodećoj poziciji te s puno optimizma ulazimo u zadnje razdoblje u borbi za prvaka!

 

JUNIORI:

NK DINAMO (O) – NK Polet (SK) = 4:4

Remi doma. Unatoč 2:0 na poluvremenu te vodstvu od 3:0, Klara se uspjeva vratiti i uzeti možemo reći na kraju zasluženi bod. Čvrsto smo drugi i pripremamo se za kraj sezone.

 

ST. PIONIRI:

NK DINAMO (O) – NK Mladost Buzin = 2:0

Velika i važna pobjeda naših ST. Pionira! Odlučna igra puna želje i volje donosi nam toliko željenu treću poziciju te ćemo u ovih nekoliko kola do kraja dati sve od sebe da to i zadržimo!

 

ML. PIONIRI:

NK Brezovica – NK DINAMO (O) = 5:0

Čestitke domaćinu na pobjedi. Skromno i ponizno ali s puno optimizima nastavljamo vrijedno i marljivo trenirati i zabvaljati se na treninzima.

 

LIMAČI:

NK DINAMO (O) – NK Nur = 4:6

Prije svega čestitke jednim i drugim mališanima na velikoj borbenosti koju se ne bi niti oni stariji posramili. U prije svega zanimljivoj i napetoj utakmici punoj različitih sportskih događaja, naše plave lavice i lavovi na kraju gube te tako i službeno prestaju imati šanse za treću poziciju. Bez obzira na rezultat koji u ovoj dobi niti nije primaran, ponosni smo na njih te ne sumnjamo kako ih velike stvari čekaju u budućnosti. Bravo!

 

ZAGIĆI:

NK DINAMO (O) – NK Prigorje Zerjavinec = 5:1

Naši još mlađi zagići rutinski odrađuju ”posao” te cementiraju odličnu 4. poziciju tri kola prije kraja! Bravo!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter