DINAMOVCI USPJEŠNI

DINAMOVCI USPJEŠNI

Pred sami kraj sezone, naši plavi lavovi nastavljaju s odličnim rezultatima.

 

SENIORI:

NK DINAMO (O) – NK Golubovec = 4:0

Fenomenalna igra seniora protiv ekipe koja je prošlu sezonu bila na korak do nas, dovela nas je na samo korak do željenog cilja. Ostalo je još samo 3 kola a naši dečki imaju prednost od 7 bodova nad drugoplasiranom NK Brezovica te iduće kolo u Zaboku protiv ekipe Mladosti idemo probati uzeti ono što nam priprada!

 

JUNIORI:

NK Sava (Z) – NK DINAMO (O) – 2:3

Još samo jedna potvrda zašto smo čvrsto na drugoj poziciji u ligi. Čestitke treneru i igračima, uvijek je lijepo utrpati ga u 90.-oj za pobjedu.

 

ST. PIONIRI:

NK DINAMO (O) – NK Zelengaj 1948 – 3:1

U odličnoj atmosfefi, ovom pobjedom naši dečki zaslužbeno potvrduju treće mjesto! Cijelu sezonu su pokazivali karakter i volju na treninzima i utakmica  te im se to danas i vratilo. Bravo!

 

LIMAČI:

NK Hrvatski Leskovac – NK DINAMO (O) – 2:4

Nakon prošlog kola gdje su naši limači i matematički izgubili mogućnost osvajanja 3. mjesta, ovaj vikend su pokazali da su prava ekipa te zasluženo osvojili tri boda i tako osigurali TOP 5. poziciju u ligi. Bravo!

 

ZAGIĆI:

NK Sava (Z) – NK DINAMO (O) = 5:10

U prije svega zabavnoj i zanimljivoj utakmici punoj golova, naši najmlađi natjecatelji upisuju pobjedu te tako cementiraju svoju odličnu 4. poziciju u ligi.

 

Čestitke svima!

#samoDinamoO

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter