OMLADINSKI POGON – ZAVRSENA SEZONA

OMLADINSKI POGON – ZAVRSENA SEZONA

Premda je ostalo još svega nekoliko treninga mlađih kategorija u 6. mjesecu, možemo reći kako je nogometna sezona omladinske škole došla do kraja.

 

Donosimo vam kratki rezime NAJUSPJEŠNIJE sezone omladinskog pogona (a i cijelog kluba) u povijesti!

  • nastupanje svih mogućih kategorija u ZNS/HNS natjecanjima
  • povećanje broja svih članova za više od 100% od prošle sezone. (napomenut ćemo kako smo i prošlu godinu imali stopostotno povećanje što nam govori kako je nogomet u Obrežu postao jedna od glavnih zanimacija.)
  • nekoliko organiziranih kampova tokom cijele godine (Zagorje, Poreč…)
  • stvaranje obiteljske atmosfere između svih članova kluba (djeca, roditelji, treneri, uprava)

 

Drugu godinu zaredom osvajanje 2. mjesta u ligi naših JUNIORA! Čestitke našem dugogodišnjem treneru Brozoviću te svim igračima koji su nam potvrda kako se ne moramo bojati za budućnost seniorskog, a i juniorskog nogometa budući da smo bili najmlađa ekipa u 1. zagrebačkoj ligi!

 

(BRONCA ZLATNOG SJAJA) Naši STARIJI PIONIRI osvojili su 3. mjesto od 12 klubova jake konkurencije (Hrv Dragovoljac, Mladost Buzin, Studentski grad…) u ZNS ligi te nam tako svima pokazali, a i dokazali da upornost, volja i želja može i mora rezultirati jednim ovakvim uspjehom koji će, ne samo oni, već i Obrež dugo pamtiti. Čestitke treneru Alenu te svim igračima na prikazanom tokom cijele sezone. Zaslužili ste!

Usudit ćemo se reći da najbolja atmosfera i najveća brojnost definitivno pripada našim MLAĐIM PIONIRIMA. Nikakav poraz te nikakav problem nije uspio uništiti ono što krasi ovu kategoriju te ako smo oko nečega sigurni, to je onda strah protivničkih ekipa kada im sljedeće sezone dolazi ova ekipe u goste! Bravo!

Prvo mjesto naših LIMAČA u zimskoj ligi koja se igrala u Sv. Klari, treće mjesto kombiniranog godišta 2012/2013 u Lasinju na turniru prije tjedan dana te TOP 5  plasman limača i zagića u ZNS ligi (12 klubova) dokaz je kako su se temelji u našem klubu postavili te od sada sa sigurnošću možemo reći kako je Nogometni klub Dinamo Odranski Obrež jedan od vodećih i uspješnijih klubova u okolici! Čestitke treneru Karlu i svim plavim lavicama i lavovima koji su nas uveseljavali cijelu sezonu svojim trudom i zalaganjem!

 

Oni najslađi i najljepši te najiskreniji s kojima nikada ne može biti dosadno – NAŠI PLAVI LAVIĆI, počeli su svoju nogometnu avanturu te već sada nanizali jako lijepe trenutke i rezultate na ligama u Zagrebu! Vi ste naša budućnost!

Ovim putem želimo zahvaliti i svim roditeljima na povjerenju te prepoznavanju našeg truda, na taj način samo nam olakšavate da ova lijepa priča može i dalje rasti!

Hvala trenerima na odlično odrađenom poslu! Vi ste naša snaga i naši mišići! Bravo!

Hvala upravi kluba na svakoj pomoći i vjeri u cijeli ovaj projekt! Svi zajedno smo Obrež!

#samoDinamoO #plaviLavovi

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter