VIKEND TEKME 10./11.9. 2022.

VIKEND TEKME 10./11.9. 2022.

Još jedan zanimljiv i uspješan vikend je iza nas.

SENIORI

NK DINAMO (O) – NK Maksimir = 3:2

Prva pobjeda u 3. NL – Centar. Nakon malo povučenijeg i skromnijeg starta u kojem naši lavovi u 3 tekme nisu bili dovoljno s(p)retni da uzmu bodove, u 4. kolu pala je vrlo jaka i kvalitetna ekipa iz Maksimira. Čestitamo igračima i treneru na smirenoj i čvrstoj glavi te vjerujemo kako je ovo znak da smo dovoljno zreli u glavi za nastavak sezone istim putem.

 

ST. PIONIRI

NK Šparta (Z) – NK DINAMO (O) = 3:8

Siguran ulazak u sezonu! Širok kadar i odlična atmosfera samo su dio slagalice koja ovu generaciju čini izričito moćnom! Bravo!

 

ML. PIONIRI

NK Šparta (Z) – NK DINAMO (O) = 6:3

Bez obzira na rezultat, ova (nova) generacija pokazuje puno potencijala te ćemo, uvjereni smo, do kraja sezone pratiti njihov ubrzani napredak!

 

LIMAČI

NK Sava (Z) – NK DINAMO (O) = 2:4

Zanimljiva i dinamična utakmica gdje su svi gledatelji mogli uživati u trudu i borbenosti obje ekipe, zasluženo odlazi na našu stranu! Velike pohvale našim lavicama i lavovima, bravo!

 

ZAGIĆI

NK Sava (Z) – NK DINAMO (O) = 2:8

Prva utakmica u sezoni i odma pobjeda! Možemo biti jako ponosni na naše najmlađe natjecatelje koji s velikom željom dolaze na treninge te svojim zalaganjem dokazuju kako su prava lavovska ekipa!

 

#samoDinamoO

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter