Vikend iz snova

Vikend iz snova

S velikom radošću donosimo vam rezultate i kratke analize svih utakmica Nogometnog kluba Dinamo Odranski Obrež (24/25.09)

SENIORI:

NK DINAMO (O) – NK Samobor = 2:0

Pobjedom protiv NK Samobor u 6. kolu 3.NL Centar, naši plavi lavovi upisali su i 3. pobjedu zaredom! Prvo je pred kraj prvog poluvremena u 39′ iskusni kapetan Josip Čorić pogodio za vodstvo dok je mladi David Pršir početkom drugog poluvremena u 48′ zabio za konačnih 2:0. Čestitke treneru Pisačiću na odličnom startu kao novi trener te svim igračima na prikazanom trudu! U srijedu gostujemo kod vodeće ekipe NK Vrapče dok za vikend dočekujemo NK Ponikve.

JUNIORI:

NK DINAMO (O) – NK Botinec = 5:1

Odličan start juniora te novog trenera Brnasa! Visokih 5:1 protiv ekipe NK Botinec za 1. mjesto nakon dva kola te gol razliku +7. Čestitke treneru te svim igračima, ovakvim tempom i zalaganjem nas čekaju velike stvari u bliskoj budućnosti!

KADETI:

NK DINAMO (O) – NK Coerver = 3:3

Povijesni trenutak za sve nas. Nakon dugo vremena, kadeti su ponovo zaigrali na domaćem terenu pred svojim navijačima u Obrežu. Uzbudljiva i dinamična utakmica puna preokreta završila je podjelom bodova. Čestitke treneru Alenu te igračima, naporni rad i trud se definitivno isplatio!

ST. PIONIRI.

NK Jarun – NK DINAMO (O) = 0:6

Najbolji ulazak u sezonu definitinvo pripada našim starijim pionirima koji nas iz utakmicu i utakmicu sve više oduševljavaju svojim pristupom i ozbiljnošću prema nogometu. Visokih 0:6 za drugu najbolju gol razliku u ligi te 3. mjesto s 3 boda manje ali i utakmicom manje od vodećih! Bravo!

ML. PIONIRI:

NK DINAMO (O) – NK Kralj Tomislav = 8:1

Nakon 30 sekundi uakmice i vodstva od 1:0, znali smo u koju stranu će utakmica otići. Čestitamo igračima na drugoj pobjedi zaredom te im svim srcem želimo da nastave vrijedno i marljivo trenirati kako bi taj niz mogao sve više rasti!

LIMAČI:

NK Nur – NK DINAMO (O) = 4:7

Uzbudljiva utakmica s puno pogodaka definitivno je zadovoljila sve pristune roditelje i gledatelje ali i trenere i igrače oba kluba. Čestitamo našim lavicama i lavovima na hrabroj borbi te vjerujemo kako je ovo tek početak jedne lijepe priče!

ZAGIĆI:

NK Nur – NK DINAMO (O) = 3:4

Kao i limači, zagići strpljivo i marljivo grade svoju priču. Prelijepa podrška od strane roditelja te trud svih igrača i trenera ne može donijeti ništa drugo nego zasluženu pobjedu! Bravo!

LAVIĆI:

Oni najiskreniji i najsrčaniji koje je uvijek najljepše gledati također su upisali zaslužene pobjede na KLINČEK ligi. S ovim lavicama i lavovima smo definitivno osigurali lijepu budućnost našeg kluba!

 

#samoDinamoO

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter