1./2.10. 2022.

1./2.10. 2022.

SENIORI

DINAMO – Ponikve = 2:4

Posjed lopte 70:30, 2 kaznena udarca s naše strane (3 sveukupno), vratnice, grede….Ništa od toga nažalost nije bilo dovoljno za 3 boda. Okrećemo se četvrtku i kup utakmici protiv NK Concordia u gostima te idućem vikendu gdje u 3.HNL gostujemo kod NK Vrbovec  (nedjelja u 15:15)

JUNIORI

Omladinac – DINAMO 4:5

Odlična tekma u susjedskom derbiju odlazi na naš mlin. Čestitke treneru i igračima. 3/3. Bravo!

ST. PIONIRI

Dubrava – DINAMO = 2:3

Napeta utakmica koja je u svakom trenutku mogla otići na bilo koju stranu. Čestitke cijeloj ekipi. Vjerujemo kako vas velike stvari čekaju!

ML. PIONIRI

Bubamara – NK DINAMO = 9:1

S obzirom da smo u sezonu ušli vrlo borbeno te upisali 2 pobjede i tijesan poraz u 3 kola, vrlo jaka i močna 1. ekipe Bubamare zaustavila nas je na tom putu. Uz trud kakav dečki prikazuju na terenu vjerujemo kako ćemo u uzvratu gledali malo drugačiju utakmicu.

LIMAČI

DINAMO – Kustošija

ODGOĐENO (07.10. Petak – 19:30)

KADETI

Kašina – DINAMO = 5:1

Igrački je to bilo puno bolje nego što rezultat prikazuje. Rani gol s naše strane nije nažalost umanjio borbenost protivničke ekipe koja na kraju ipak zasluženo uzima tri boda. Bez obzira na poraz, dečki svojim zalaganjem pokazuju kako su zrela i stabilna ekipa te će već u sljedećem kolu, vjerujemo, to i dokazati,

ZAGIĆI:

DINAMO – Kustošija = 4:1

Ne možemo sakriti činjenicu da nas naši najmlađi natjecatelji iz utakmice u utakmicu sve više oduševljavaju svojim lavovskim i borbenim stavom koji prikazuju. Čestitke treneru, ekipi a i roditeljima na odličnoj atmosferi!

 

#samoDinamoO

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter