Kod nas nikad dosadno!

Kod nas nikad dosadno!

Svako tko poznaje ili je čuo za Obrež zna da tu nikad ne može biti dosadno….

SENIORI:

Vrbovec – DINAMO = 2:2

Gubili, izjednačili, poveli te na kraju osvojili bod. U 10. kolu nove bodove ćemo tražiti doma protiv starih prijatelja NK Gaj Mače u nedjelju u 11:00.

 

JUNIORI:

DINAMO – Zelengaj = 8:1

Definitivno možemo reći kako smo trenutačno najuvjerljivija i najbolja momčad u ligi. Nastavljamo dalje u još jačem ritmu, skromno ali s puno optimizma i vjere!

 

KADETI

SLOBODNI

 

ST. PIONIRI

DINAMO – Croatia 98 = 1:5

Prvi poraz naših pionira u ligi. Dan jednostavno nije bio naš. Mi smo već u novom tjednu i pripremama za sljedeće kolo!

 

ML. PIONIRI

DINAMO – Croatia 98 = 6:4

Ne postoji li ljepše nego vidjeti 10 golova na utakmici punoj preokreta. Čestitke jednoj i drugoj ekipi na borbi i želji. Bez lažne skromnosti, zasluženo odnosimo sva tri boda! Bravo!

 

LIMAČI

DINAMO – Zapruđe = 2:8

Čestitke malcima iz Zapruđa na pobjedi! Našim lavovima poručujemo kako je poraz sastavni dio sporta i nogometa te da smo im mi, uz trenera i roditelje – najveća podrška koju imaju!

 

ZAGIĆI

DINAMO – Zapruđe = 1:0

Ludnica od tekme! Vratnice, grede, golmanske vratolomije… Zagići su nam već tradicionalno pripremili spektakl gdje smo svi iskreno uživali! Bravo!

 

LAVIĆI

Kada bi spojili sve starije kategorije, došli bi smo na isti nivo borbenosti koji nam naši lavići prezentiraju na svojim prvim nogometnim koracima u životu! Kome god treba inspiracija ili motivacija – neka dođe na utakmicu lavića!

 

#samoDinamoO

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter