Rezultati vikend tekmi : 22./23.10.

Rezultati vikend tekmi : 22./23.10.

SENIORI:

Lučko – DINAMO – 3:2

Dečki su ovaj vikend išli na gostovanje lideru i pokazali da se mogu nositi sa svima u ligi. Nakon prvog poluvremena i minimalnog vodstva domaćina od 1:0, u 5 minuta okrećemo rezultat na 2:1 koji uspijevamo zadržati sve do 83 minute gdje ovog puta domaćini rade brzi preokret te uzimaju sva tri boda konačnim rezultatom 3:2. Ostaje mali žal za izgubljenim bodovima no sretni smo što su dečki bez obzira na negativan rezultat na poluvremenu pokazali karakter i vratili se u utakmicu. Sljedeći vikend čekamo Trešnjevku.

 

JUNIORI

Juniori danas (24.10) u 21:00 dočekuju Odru gdje će probati nastaviti sa 100% učinkom u ligi i tako polako ali sigurno koračati prema svima željenom naslovu..

 

KADETI:

DINAMO – Prigorje (m) – 3:2

Napeta i čvrsta utakmica s lijepim akcijama i potezima s obje strane odlazi na naš mlin. Čestitke cijeloj ekipi, prva generacija kadeta u Obrežu koja će se očito pamtiti i po dobrim rezultatima.

 

ST. PIONIRI:

DINAMO – Podsused – 7:1

Stariji pioniri u svom stilu bez prevelikih problema uzimaju bodove u svoje ruke. Čestitke svima!

 

ML. PIONIRI:

DINAMO – Podsused – 3:3

Niti 0:3 za goste nije bilo dovoljno da naši ml.pioniri odustanu. Prelijep povratak u utakmicu zaslužuje svaku pohvalu cijeloj ekipi! Bravo!

 

LIMAČI:

DINAMO – Botinec – 1:3

Čestitamo protivniku na pobjedi, mi nastavljamo vrijedno i marljivo trenirati uz dobru zabavu na treningu.

 

ZAGIĆI:

DINAMO – Botinec – 1:0

Bravo, bravo, bravo! Naši su mališani bili spretniji i odlučniji te zasluženo uzeli 3 boda. Plavci su ovaj vikend imali priliku igrati službenu utakmicu po kiši tako da osim pobjede su bogatiji za još jedno iskustvo.

 

LAVIĆI:

Najborbeniji i najiskreniji naši najmlađi lavići ušli su u završnicu KLINČEK lige. S tom energijom koju pokazuju ništa manje niti ne zaslužuju! Svaki rad se uvijek nagradi!

KLINČEK LIGA:

Osim lavića, i ekipa 2009/2010. godišta ulazi u završnicu i čeka konačan rasplet u borbi za vrh! Čestitamo!

Naši limači ovaj su vikend bili slobodni na klinček ligi no već sljedeći vikend ćemo pokušati nastaviti 100% učinak (5 pobjeda, 0 poraza, 0 neriješenih)

 

#samoDinamoO

#plaviLavovi

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter