Kraj sezone – Dinamo Obrež

Kraj sezone – Dinamo Obrež

Drage naše Dinamovke, dragi naši Dinamovci te svi vi koji se na bilo koji način tako osjećate, donosimo vam kraći rezime nogometne sezone svih kategorija Dinama iz Obreža.

 

SENIORI:

Naši seniori, svoj prvijenac u 3.HNL – Centar završili su na 16. mjestu te osigurali ostanak u ligi. Biti ćemo iskreni i reći kako smo htjeli i priželjkivali više no na kraju je bitno da smo potvrdili kvalitetu koju smo donijeli kao prošlogodišnji prvaci 4. HNL  te zasluženo ostali u ligi. Puni samopouzdanja, čvrsto vjerujemo kako ćemo se uz dodatan trud i rad sljedeće sezone boriti za prvu polovicu tablice.

Čestitke igračima, trenerima, upravi te svim navijačima na borbi do samog kraja te ćemo bez lažne skromnosti reći kako mislimo da smo zaslužili biti tu di jesmo!

JUNIORI:

PRVACI!

Od samog početka – uvjerljivo i jako! Čestitamo treneru i igračima na zasluženom peharu koji su lakoćom osvojili te izborili ulazak u viši rang! Čestitamo i našem Davidu Prširu koji je s 33 pogotka prvi strijelac lige! Bravo!

 

KADETI:

Ponoviti ćemo kako su od ove godine, prvi puta stasali i kadeti našega kluba te je 9. mjesto u 1. zagrebačkoj ligi za prvu sezonu veliki i ogroman uspjeh! Ne sumnjamo kako će nam već sljedeće sezone kadeti nastavljati pokazivati svoje zalaganje i veličinu! Čestitke svim igračima te trenerima na borbi, nije bilo lako no svaki trud se na kraju uvijek isplati! Bravo!

ST. PIONIRI

Usuditi ćemo se reći kako nam već drugu godinu zaredom, ova generacija pokazuje da je jedna od zlatnih i uspješnijih generacija našeg kluba!

4. mjesto u iznimno jakoj ZNS ligi gdje su ispred nas prvoligaški klubovi poput Rudeša, Lučkog, i Jaruna dok su iza nas velikani poput Dubrave, Haška….

1. mjesto na malonogometnoj KLINČEK ligi pokazuje činjenicu kako su naši lavovi gladni pobjeda, treniranja te da u budućnosti ne namjeravaju stati!

Jedno veliko bravo i jedno veliko hvala igračima ali i treneru koji je podigao i posložio ekipu onakva kakva treba biti!

 

ML. PIONIRI

Kao i prošle godine, atmosfera u mlađim pionirima nam daje sigurnost kako ćemo u bližoj budućnosti imati dobru i zdravu generaciju koja će s vremenom, uz vrijedno i marljivo treniranje postati strah svim ekipa s kojima se bude suočila! Napomenuti ćemo kako su naši mlađi pioniri ove godine bili i na dobrom turniru u Biogradu na Moru te se u Obrež vratili puni iskustva i lijepih uspomena!

 

LIMAČI

Brojnost naših limača nikad veća! Zabava, druženje, turniri….sve to i još puno više krasi naše najmlađe kategorije te smo ponosni činjenicom da je Dinamo Obrež postao jedan od vodećih klubova u svom prstenu za sportsko – nogometni razvoj djece. Čestitamo igračima, treneru, roditeljima te svima koji svojom energijom doprinose zdravoj i kvalitetnoj sinergiji.

 

ZAGIĆI

Kakva lavovska ekipa!

3. mjesto u ZNS ligi!

1. mjesto na KLINČEK ligi!

2. mjesto na turniru u Brezovici!

Treba li išta više nadodati za ove vrijedne i borbene malce? Veliko bravo našim najmlađim natjecateljima na svemu što su prikazali ovu sezonu, veliko bravo našem treneru koji je iskusno vodio generaciju do povijesnog uspjeha! Veliko bravo i roditeljima na vrhunskoj podršci i navijanju! Svi zajedno smo pokazali kako nas velike stvari čekaju u budćnosti!

LAVIĆI:

Oni najiskreniji, najborbeniji, najsrčaniji, svoje nogometne korake započeli su s također odličnim rezultatima!

  1. mjesto na KLINČEK ligi za naše najmlađe još je jedan pokazatelj kako se trogodišnji trud i rad naših trenera ali i povjerenje svih roditelja i prijatelja kluba pretvorio u pravu sportsku priču te smo ponosni što smo dio nje.

 

VETERANI:

I naši veterani imaju još puno toga za pokazati a to dokazuje činjenica kako smo i drugu godinu zaredom prvaci lige! Bravo svim našim igračima, takvo zajedništvo rijetko gdje se nađe!

 

 

Ovaj tjedan završavamo s našim treninzima svih kategorija i odlazimo na zasluženi odmor!

Već sada za vas imamo dosta novosti koje smo ostvarili i pripremili no ovoga puta ćemo vas ali i nas pustiti da se malo svi zajedno odmorimo! Želimo vam ugodno ljeto i vidimo se jako brzo!

 

#samoDinamoO

#plaviLavovi

 

 

 

 

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter