Novosti

Novosti

Nakon malog odmora i povećeg planiranja nove sezone, donosimo vam sve aktualne novosti naših nogometnih kategorija.

 

SENIORI:

Vratio nam se trener Dario Zanić koji je uz iskusne Obrežane te nekolicinu novih igrača napravio mašinu od ekipe koja spremnija nego ikada jedva čeka početak prvenstva koje nam počinje već ovog vikenda, gdje u subotu gostujemo u Sisku.

Pripremne utakmice:

DINAMO – Naftaš Ivanić – 3:0

DINAMO – Lokomotiva – 0:1

DINAMO – Lukavec 3:1

DINAMO – Devetka – 2:4

DINAMO – Blato – 5:0

DINAMO – Kurilovc – 4:1

DINAMO – Prečko – 2:2

 

JUNIORI:

Pod novim vodstvom trenera Maria Skorina, juniori se pripremaju za ligu više s obzirom da smo prošle godine završili kao vodeća ekipa u ligi. Nova, zvučna pojačanja, novi trener, stare ”iskusnjare”…sve je spremno za još jedan spektakl.

 

KADETI:

Nakon što smo prošle godine prvi puta u povijesti oformili kadete, ove godine očekivanja rastu te ćemo, vjerujemo, i ove godine uz novog trenera pratiti dobre partije naših lavova.

 

ST. PIONIRI:

Dobar i stručan višegodišnji rad u kategoriji ST. Pionira doveo je do sigurne i velike brojke igrača koji se već od 1.8. pripremaju za novu sezonu te ćemo, bez lažne skromnosti reći kako i ove godine velike stvari priželjkujemo od njih.

 

ML. PIONIRI:

Kao i st. pioniri, mlađi su također krenuli sa svojim pripremama 1.8. te s nestrpljenjem očekujemo pripremne utakmice i turnire te naravno početak nove sezone. Ovaj vikend (26.08.) igramo u Brezovici gdje nas očekuju prve pripremne utakmice.

 

LIMAČI:

Novi trener, velika brojka, nasmijana i ”nabrijana” lica nam govore kako će naše mlade nade imati uzbudljivu sezonu te ćemo vas s veseljem obavještavati o njoj. Prvi turnir nam je po rasporedu 27.08. gdje igramo u Odri.

 

ZAGIĆI:

Zagići su počeli u istom ritmu kao što su i završili prošlu sezonu, prošli vikend (20.08.) igrali smo na turniru u Maloj Mlaci te nakon ulaska u polufinale osvojili odlično 4. mjesto. To nam je samo pokazatelj da su naši mladi plavi lavovi spremni za nove zabavne izazove koji su pred njima.

 

#samoDinamoO

#plaviLavovi

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter