Turnir – Zagići

Turnir – Zagići

Još jedan lijepi dan je iza nas. Toplo vrijeme bez prejake vrućine i sunca, puno mladih talenata te zadnji vikend pred početak škole – sve je bilo spremno za spektakl u Obrežu.

Čestitke svim ekipama na sudjelovanju te borbi, dokazali ste da se nogomet jako lijepa zna igrati i u najmlađim kategorijama.

U polufinale su prošle ekipe NK Jamnica kao prvoplasirana te NK Odra kao drugoplasirana ekipa iz grupe A dok je iz grupe B prvi bio Zelengaj a drugi NK Sava Jakuševec.

U vrlo izjednačenim utakmica i uzbudljivim završnicama, u finale su prošle ekipe NK Sava Jakuševec koja je bila bolja od ekipe Jamnice te NK Zelengaj koji je pobjedio NK Odru.

U raspucavanju za treće mjesto s(p)retnija je bila ekipa NK Jamnica dok su nam spektakl u finalu priredili mališani iz Dugava te Jakuševca gdje je na kraju zlatnu medalju uzela ekipa NK Zelengaj pobjedivši u samoj završnici 5:4.

Još jednom se zahvaljujemo svim roditeljima, bakama, dedama te prijateljima koji su došli i bodrili buduće mlade nade u njihovim sportskim počecima.

  1. NK Zelengaj
  2. NK Sava Jakuševec
  3. NK Jamnica
  4. NK Odra

Vidimo se i sljedeće godine.

 

 

 

#dinamoObrez

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter